O nama

Kako smo počeli

Tvrtka V-ELIN d.o.o. elektronika i informatika osnovana je 1992. godine pod nazivom ELIN d.o.o. sa sjedištem u Zagrebačkoj 29 u Čakovcu. Osnivač i direktor je Gordan Vrbanec ing. elektrotehnike. Poslovanje tvrtke obuhvaća projektiranje industrijske elektronike i automatike postrojenja te izvođenje radova na automatizaciji postrojenja.
2001. godine tvrtka seli u nove prostore na adresi Preloška 25 u Čakovcu. Zbog čestih zamjena prilikom predstavljanja, 2002. godine došlo je do promjene naziva, te je tvrtka upisana u sudski registar pod nazivom V-ELIN d.o.o.
Danas je proizvodnjom i ponudom tvrtke obuhvaćena i izrada elektroničkih sklopova i uređaja te održavanje i popravak elektroničkih sklopova, uređaja i dr.
Svi proizvodi nastaju temeljem iskustva i prilagodbe u montaži, na idejama i promišljanjima za unaprjeđenje i poboljšanje kvalitete proizvoda i potpune isplativosti sustava. U proizvodnji se stalno ispituju i istražuju novi proizvodi i rješenja uz praćenje svjetskih trendova i tehnologije.

Čemu težimo

Naš glavni cilj u sljedećem razdoblju je daljnji rast proizvodnje i usluga u skladu s potrebama kupaca i zahtjevima tržišta, zapošljavanje mladih visokoobrazovanih kadrova, te razvoj vlastitih proizvoda.

Razvoj kao konstanta

Uspješno djelujemo na domaćem i stranom tržištu duže oddvadeset godina, uz širok program proizvoda i usluga, te uz vlastiti servis. Neprestano se razvijamo te postepeno proširujemo svoju djelatnost. Izrađujemo kvalitetne proizvode i pružamo kvalitetne usluge. Kvalitetu proizvoda i usluga jamči ugradnja vrhunskih kontroliranih komponenti i dijelova, te višegodišnje iskustvo i vlastito znanje. Za kvalitetno ispunjavanje svih obveza koje nam investitori povjere koristimo najsuvremenije uređaje i alate. Djelujemo u raznim granama gospodarstva; elektroindustriji, metalskoj i prehrambenoj industriji.